Horoscop Leu - Previziunile Urania pentru perioada 25 – 31 mai 2019. Săptămână fără evenimente astrale speciale

Horoscop Leu

Între 25 și 26 mai dimineața, dialoguri presărate cu surprize: schimbarea strategiei unor adversari, informații destabilizatoare, reacții ciudate de care Leul trebuie să țină cont.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, nativii se pot ”legăna cu gândul” la eventualitatea unor câștiguri sau avantaje care le-ar putea parveni acum sau mai târziu. În general, este vorba de iluzii și atașamente lipsite de o motivație reală.

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, dorința de a-și pune cât mai repede în aplicare un plan de viață. Nerăbdarea poate fi costisitoare, dacă Leii se vor implica în proiecte importante, dar insuficient gândite, calculate și analizate, așa că de la toamnă ei ar putea fi puși în situația de a stopa activitatea sau de a încetini ritmul, pentru a aduce modificări importante respectivului proiect; dar aceste schimbări din mers pot mări costurile reale ale demersului sau, în planul imaginii, pot atrage observații critice și pot justifica calificative, nedrepte, poate, dar logice, bazate pe evoluția lor de ultim moment (lipsă de experiență, imaturitate, pregătire profesională superficială, inconsecvență, ș.a.).

Din 31 mai, după ora 8.49, nevoia de a-și consolida statutul public, autoritatea, de a câștiga încrederea celor din jur și nu doar, sau nu numai, admirația acelora.

Întreaga săptămână va opera opoziția planetelor active pe axa Gemeni/Săgetător, care va imprima o nuanță de dispută și de contradicție, mai ales în cazul proiectelor pe care nativii le desfășoară în colaborare cu niște cunoscuți (mai mult sau mai puțin apropiați). Întâlniri, discuții, informări, consultări: unele necesare, altele doar pierdere de timp sau risipire în mondenități.

Rămâne solicitată, întreaga săptămână, axa celor două case ale sănătății, care indică, ca și în ultimele două săptămâni, tulburări organice bazate, în general, pe hipofuncție.

Alege altă zodie