Între 25 și 26 mai, dimineața, informații interesante, ipostaze de viață ieșite din comun care se vor petrece în timpul unor călătorii sau scurte deplasări. Întâlniri inedite sau cu persoane interesante alături de care Săgetătorii se simt bine și de la care au ce învăța.

Între 26 mai, după ora 09:08, și 28 mai seara, nevoia de a se izola în confortul domestic doar că, uneori, motivul nu va fi dorința de a găsi tihna din alte dăți ci nevoia de a se calma de stresul partenerial, de a uita disputele și a alunga oboseala provocată de întâlnirile solicitante din punct de vedere mental și intelectual.

Între 28 mai, după ora 21:32, și 31 mai, dimineața, cei tineri vor simți nevoia să-și verifice puterile în concursuri și întreceri sportive sau în manifestări publice care să le permită să iasă în evidență.

Din 31 mai, după ora 08:49, în general, reacțiile organice ale Săgetătorilor (fizice, psihice) vor fi mai temperate iar fiziologia lor pare să intre în normalitate de unde, poate, și o poftă de mâncare sporită ori revenită la parametrii firești. Unii vor aborda o persoană din staff-ul locului lor de muncă pentru a-i prezenta o situație ce poate fi reglementată cu concursul aceluia. Nu vor fi refuzați, vor primi asigurarea disponibilității lor doar că se va invoca factorul timp care, până la un punct, va fi un argument real, alteori, însă, el poate fi doar un pretext; e de observat atent conduita celor solicitați să le rezolve problema.

Unele persoane se pot confrunta, abia acum, pe fondul unui context astral mai vechi, cu disfuncții financiare. Alteori, situația poate fi complicată de intervenția nefericită a cuiva care nu se ține de cuvânt, încurcă lucrurile, nu este corect. Nativii trebuie să fie atenți, întreaga săptămână, la tot ceea ce afirmă într-un context oficial (anchetă, mărturie, declarație, sesizare, cerere, reclamație).

Alege altă zodie:

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2020. Gemenii caută răspunsuri la întrebările ce îi frământă