Între 25 și 26 mai, dimineața, surprize în legătură cu statutul, condiția, calitatea sau funcționalitatea locuinței, a gospodăriei, în general. Posibile mici avarii și, implicit, întreruperea temporară a unor activități casnice cotidiene.

Între 26 mai, după ora 09:08, și 28 mai seara, momente pline de căldură sufletească, de tandrețe, de emoție intensă care poate fi provocată de o relație sentimentală, dar, în egală măsură, și de o activitate artistică creativă sau interpretativă ori din postùra de spectator (consumator de artă). În funcție de harta personală, în unele cazuri, se poate strecura o nuanță în plus, manifestată cu intensități diferite, în funcție de vârstă și context biografic, de nostalgie, de regret, de dor.

Între 28 mai, după ora 21:32, și 31 mai, dimineața, posibile enervări cotidiene la locul de muncă ori situații nou create care îl pun în dificultate pe nativ din cauza modificărilor de program sau a volumului sporit de muncă. În planul sănătății, identificăm posibile enervări de scurtă durată, dureri de cap, tulburări cerebrale (mai ales pe un fond de sănătate șubrezit de afecțiunile anterioare).

Din 31 mai, după ora 08:49, relațiile parteneriale ar trebui să se limpezească; tendința astrală este de consolidare, de avantaj comun urmărit de ambele părți. Contextul acestor zile introduce însă și ipostaza unei oportunități la nivelul colaborării. Efortul de reglementare pe cale juridică a unei nereguli financiare continuă. Ating apogeul și discuțiile care vizează o „împărțeală a bunurilor”.

În ciuda demersurilor, totuși, nu se va intra în normalitate și nu se va obține vreun acord al părților. Stres pe axa comunicării care complică și împiedică orice proces de învățare, de asimilare a cunoştinţelor și de prezentare onorabilă în fața unei comisii (trac, inhibiții, nesiguranță, goluri de memorie).

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat