Între 25 și 26 mai dimineața, evenimente speciale, situații care îl obligă pe câte un nativ să le observe și să ia atitudine.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, posibile momente agreabile, obținute ca un beneficiu personal (mulțumire sufletească, înveselire, recreere). Alteori s-ar putea vorbi chiar de o regăsire, mulțumitoare pentru minte și spirit, pe aceeași lungime de undă cu persoane cunoscute ocazional, în varii împrejurări (o excursie, o petrecere, o vizită) și care să le dea un sentiment plăcut, de stabilitate și de apartenență la un grup de opinii, intenții și acțiune din care dorește să facă parte pentru că îl susține și îl motivează în propriile demersuri personale sau publice. Nevoia de corespondență spirituală.

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, răstimp marcat de oarecare nervozitate sau agitație organică, de insomnii și gânduri instabile (atenția lor fuge de la o idee la alta, fără a se putea concentra pe un subiect anume). Nemulțumiri născute dintr-o stare de confuzie, de neînțelegere a unor fapte și evenimente cu care se confruntă și în fața cărora se simt expuși sau insuficient pregătiți.

Din 31 mai, după ora 8.49, Luna va începe să tranziteze zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv prin susținerea astrală de care au nevoie în aceste zile și care îi va obliga să se concentreze pe propria lor persoană (aspect exterior, grijă corporală, alimentație). Se va manifesta, în continuare, latura protectivă a planetei Venus, care, până pe 9 iunie, cât va dura acest tranzit, își va revărsa întregul potențial favorabil asupra acestor nativi.

De asemenea, întreaga săptămână se vor intensifica, dar se vor și complica disputele și discuțiile pe tema banilor, bunurilor, ajutoarelor sau litigiilor patrimoniale. Atenție la tendința unor persoane experte în “păcăliri” de a-i manipula pe Tauri.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat