Între 5 și 7 octombrie dimineața, nevoia de a rezista într-o confruntare publică sau de a-și păstra atù-urile în cazul în care nativul are o funcție sau o responsabilitate publică.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, posibilele informații referitoare la prieteni îi pot surprinde pe nativi prin ineditul situației sau prin latura umană pe care o vor pune în evidență în ceea ce-i privește pe aceia; ipostaze de viață la care nativul poate asista ca martor sau la care poate participa alături de un cunoscut sau de un grup de apropiați. Surprizele neplăcute cu care se pot asocia aceste ipostaze sunt legate de bani ori de consecințele financiare ale unor astfel de întâmplări.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până la 1 noiembrie a. c., va tranzita segmentul avantajelor materiale ce decurg din relațiile cu persoanele sau instituțiile care le port furniza sau facilita accesul la un bun de valoare materială ori la o sumă de bani. Totuși, trebuie luat în calcul și riscul unor evaluări greșite și al unor păcăleli.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, stări psihice care se modifică într-una, dând senzația de instabilitate interioară, de trăiri sufletești în care binele și răul alternează sau coexistă, uneori, derutant și obositor prin imposibilitatea Berbecilor de a ști în ce să creadă cu adevărat și pe cine să se bazeze în deciziile lor.

Întreaga săptămână se vor menține active solicitările la dialog, nevoia de a se confrunta cu unul sau mai mulți parteneri, efort de echilibrare a unei relații care s-a deteriorat, tensiuni între soți, atacuri și acuzații, mai mult sau mai puțin justificate, din partea unor asociați. Evenimente care precipită cursul unor litigii sau procese prin proceduri în regim de urgență, simplificate ori tratate în grabă.

Alege altă zodie:

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"
GSP.RO

Afacerea lui Mutu care a intrat în faliment: "Am pierdut 3 milioane de euro"

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise
HOROSCOP

Horoscop 24 octombrie 2019. Peștii visează cu ochii deschiși la plăceri interzise