Între 5 și 7 octombrie dimineața, Luna va tranzita sectorul zodiacal natal și le va da rezistență fizică, tărie de caracter, voință, mobilizare și concentrare pe detalii.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, mici surprize sau evenimente în plan financiar. Aceste încurcături sau situații speciale pot fi generate de comportamentul deranjant sau chiar incorect al unui prieten, de nevoile speciale ale creșterii și educării copiilor sau, la limită, de pretențiile ridicate de o persoană dragă lor.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va introduce o notă de risc în relațiile cu un prieten sau cu un grup de cunoscuți care le pot oferi surpriza unei lipse de caracter sau de seriozitate în abordarea proiectelor comune: îi „lasă baltă” sau îi lasă să continue, singuri, o activitate, după ce au constatat că li se cere un efort personal și profesional prea mare ori că nu au nimic de câștigat de pe urma acelei activități.

Cel născut în Capricorn va evalua situația și se va decide până la 1 noiembrie a. c., iar ca să găsească cele mai inteligente soluții de ieșire din criză va dispune de un răgaz până la începutul lunii decembrie a. c. Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, fel de a vorbi ambiguu, ceea ce nu e specific nativilor dar, pe fondul atâtor provocări pentru care nu au răspuns, această abordare evazivă și diplomatică, poate fi o soluție delicată.

Atenție, întreaga săptămână, la aspectele rigide, riguroase sau categorice care privesc munca, funcția, imaginea publică. Celor care doresc să facă o carieră rapid contextul le poate oferi, dacă insistă, o formulă dar, pentru a fi onorată, ea va trebui luată „la pachet” cu sacrificiile pe care ar trebui să le facă în plan familial, domestic, patrimonial sau strict personal (muncă, efort, oboseală, solicitare, timp liber și/sau sănătate).

Alege altă zodie:

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre