Între 5 și 7 octombrie dimineața, indiferență față de provocările sentimentale, dorința de a se păstra un echilibru în viața de fiecare zi care să le permită nativilor să trăiască calm, sănătos și să-și vadă de activitățile curente. Stările emoționale intense, împinse la extrem, nu le vor face plăcere nici dacă vor viziona un film, cu atât mai puțin, vor fi dispuși să le dea curs în forul lor sufletesc.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, mici surprize la locul de muncă, întâmplări care îi vor pune pe gânduri, situații speciale care le vor tulbura regimul curent de muncă. Posibilă abordare a unor chestiuni salariale; uneori, aceasta poate lua aspectul unei controverse sau a unui schimb vehement de argumente.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va imprima dialogurilor și comunicării impulsuri delicate care trebuie să fie atent supravegheate. Astfel, până pe 1 noiembrie, în acest sector al hărții natale a celor născuți în Fecioară, se vor manifesta din ce în ce mai pregnant, tendințe conflictuale dar, mai ales, riscul ca nativii să fie dezinformați, păcăliți ori ei înșiși să se înșele pe fondul unei informații superficiale sau incomplete.

Deplasările se pot asocia cu mici pagube sau pierderi ori cu tensiuni între nativi și participanții la călătorie, excursie, deplasare. Riscul este ca, pe fondul unor considerații de moment sau al unei stări de spirit răscolite de trăiri interioare nestăpânite (enervare, furie, oboseală, orgoliu, vanitate, etc.) Fecioarele să ia decizii radicale cu privire la carieră, meserie, un proiect de viață.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, Fecioarele își pot face o impresie falsă despre o persoană cu care se vor întâlni pentru prima oară și vor estima subiectiv și, implicit, incorect o situație, o ofertă, o propunere, o observație făcută de aceasta.

Alege altă zodie:

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre