Între 5 și 7 octombrie dimineața, nativii se vor crampona, din interes sau din orgoliul de a nu ceda, nici chiar în fața evidențelor sau a unor ambiții exagerate, și vor refuza orice propunere de rezolvare a unor litigii sau încurcături bănești ori patrimoniale.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, tendința de a pune într-o lumină nouă orice fapt de viață sau proiect încă neclar în mintea lor, pentru a vedea dacă, nu cumva, se ivește o variantă mai avantajoasă.

Disponibilitate de a afla, a învăța, a observa, a deprinde dexterități și abilități noi în cadrul pregătirii profesionale ori a obținerii unui statut de special (expert, specialist, maestru). Cei care desfășoară activități de creație vor fi în formă, vor avea entuziasm, disponibilitate spre inovație, spre o abordare avangardistă a rolurilor sau a temelor, vor fi inventivi, curajoși, simpatici și atrăgători în tot ceea ce vor face în și pentru public.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, până la 1 noiembrie a. c., sectorul muncii și al sănătății. Mai solicitate va fi regimul endocrin și aparatul genital; în cazul femeilor, se va pune un accent pe felul în care se va purta o sarcină sau se va desfășura o naștere; infecțiile, de obicei minore, pot trece (destul de) repede dar se vor produce mai lesne decât în alte momente de peste an. În același răstimp, la locul de muncă se pot produce secvențe neplăcute (dispute, acuzații dar și greșeli ale nativilor); uneori, acestea, deși, pe fond, vor fi minore, pot genera reproșuri și sancțiuni disproporționate.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, amestec de bine și rău, de plăcut și neplăcut, de șansă sau de dificultate în planul imaginii publice (succes dublat de invidie, laude dar și reacții nedemne ale unor persoane din anturaj, bucurii umbrite de întâmplări colaterale).

Alege altă zodie:

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre