Între 5 și 7 octombrie dimineața, perioadă în care nativii vor fi înclinați spre discreție, tăcere, reculegere sau, în funcție de modul lor de viață curent și de provocări sau obligații sociale, dialoguri la obiect, clare și fără ocolișuri. Unora, acest tip de comunicare li se va părea cam brutal dar, cel puțin, va fi unul sincer. Deplasări făcute fără prea mare entuziasm, mai mult din obligație.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, constatări legate de casă, locuință sau de câte un membru de familie care nu le fac plăcere ori care, de la caz la caz, îi întristează și îi alarmează.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și se va plasa, până la 1 noiembrie a. c., în tranzit, prin casa I a personalității acestor nativi. Scorpionii vor fi printre puținii care vor extrage un avantaj de pe urma tranzitului Micului Benefic prin acest semn zodiacal. Pe fond, ei vor avea protecție discretă sau „ascunsă”, adică nu vor ști cine, cum și de ce îi apără de un risc, de un accident, de orice fapt de viață neplăcut pentru ei, și, poate nici nu vor realiza, pe moment, pericolul, care îi amenința.

Totuși, contextul se conturează unul mai puțin linear, pentru că le va insufla neîncredere în ei înșiși, în deciziile lor, sau în alții, în informațiile și sfaturile primite sau ofertele și invitațiile ce le sunt adresate și în spatele cărora, vor avea mereu tendința să bănuiască, că se află un motiv ascuns. De aici, și continua stare de suspiciune și, poate, chiar, de anxietate.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, tumult afectiv, trăiri intense, mult subiectivism și multă exagerare. Moment mai puțin prielnic pentru a înțelege corect despre ce este vorba în ceea ce francezii numesc „coté coeur”; de aceea, nici nu trebuie să se forțeze nota în situația în care unele relații trec prin tulburări sufletești.

Alege altă zodie:

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă
GSP.RO

Ce scrie pe adidașii Simonei Halep. Cameramanul de la Australian Open a facut zoom să vadă

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre