Între 7 și 8 decembrie dimineața, Săgetătorii vor avea o mai mare disponibilitate, decât până acum, pentru exprimarea într-o formă originală, creativă, inspirată, ludică sau interpretativă. Unii vor fi într-o bună formă fizică pentru a face sport, antrenamente sau pentru a participa la concursuri de orice fel. Motivații afective de scurtă durată, impresii subiective care le îi pot împinge să-și facă iluzii.

Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, posibile destabilizări ale orarului sau ale programului obișnuit de muncă din cauze aparent necunoscute sau neidentificate ori care scapă, pentru moment, informației reale a nativului, de unde și senzația de neîncredere, de suspiciune că la mijloc ar fi alte motive decât cele aparente.

Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie le va aduce acestor nativi un binefăcător spor de cunoaștere; aceștia vor fi receptivi, dar și norocoși la informațiile care vor veni pe toate căile, clasice sau moderne, de comunicare. Săgetătorii vor dezvolta o bună capacitate de exprimare și afirmare prin discursul verbal de orice tip (luare de cuvânt, pledoarie, prezentare a unui proiect, apărare a unei teme, susținere a unui examen).

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile parteneriale vor sta sub semnul unui context energic, dar corect: ei vor fi interesați să instaureze normalitatea sau corectitudinea și pot crea un punct major de interes sub influența Lunii Pline în Gemeni, din 12 decembrie, care va influența casa I a personalității acestor nativi și casa a VII-a a relațiilor lor parteneriale, conjugale sau procesuale. Multe lucruri se pot rezolva repede și bine pe calea dialogului sincer și la obiect, așezat pe principii logice, raționale sau juridice.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, constrângeri materiale sau bănești.

Alege altă zodie:

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism