Între 7 și 8 decembrie dimineața, muncă multă, efort fizic, solicitare nervoasă, osteneală, momente de enervare. Mici neînțelegeri la locul de muncă.

Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, se va menține cadrul general instalat cu câteva săptămâni în urmă, când Marte a intrat în casa I a personalității acestor nativi și a început să stabilească relații tulburi, tensionate sau conflictuale cu partenerul de viață, cu colegii de proiect, cu dușmanii și rivalii.

Săptămâna viitoare contextul astral se va îmbogăți cu influența Lunii, care va introduce o notă în plus pe latura afectivă (percepții subiective, reacții individuale cam “bruște”, etc.). Nu va fi un moment prielnic pentru negocierile și întâlnirile menite să stingă ostilitățile, să reglemente un abuz, să restabilească adevărul.

Perioada cuprinsă între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie va sta sub influența planetei Mercur, care, în ziua de 9 decembrie, va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va marca sectorul banilor câștigați din muncă proprie și va permite inițiativele pe cale legală, care, chiar dacă nu se vor rezolva în următoarele trei săptămâni, vor avea, cel puțin, avantajul unui început favorabil, pe un fond astral de normalitate sau de corectitudine. Un eveniment pe direcția unui câștig (imediat sau în viitor) ori a unei reglementări salariale se poate produce în preajma zilei de 12 decembrie, când va avea loc Luna Plină în Gemeni, care va angaja axa cele două case ale banilor și beneficiilor materiale.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, Scorpionii nu vor renunța prea ușor la impresiile și părerile care i-au motivat de la o vreme încoace, chiar dacă va exista o presiune a evenimentelor (care revelează laturi contrare convingerilor lor) ori o insistență din partea celor apropiați (rude, prieteni, colegi).

Alege altă zodie:

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”
GSP.RO

Serena Williamns, devastată după eliminarea de la AO: „O atitudine neprofesionistă!”

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie
HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2020. Racii caută siguranță, dar nu de asta au nevoie