Între 7 și 8 decembrie dimineața, frecvente “ambalări” ale nativilor în dispute, controverse, abordări în forță; Vărsătorii se vor exprima în ședințe, conferințe, întruniri, autoritar și ultimativ, mai ales dacă se vor referi la temele conflictuale care “încing spiritele”. Incidente minore în timpul unor deplasări.

Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, o avarie, defectarea unui aparat de uz casnic, o pană de apă curentă, de gaz, de electricitate le poate afecta modul de viață cotidian. Relații cam abrupte cu rudele.

Pe 9 decembrie, planeta Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie ea va susține dialogul cu prietenii sau întâlnirile cu scop precis care le pot deschide nativilor perspectiva unei colaborări interesante sau a unei ipostaze de muncă și viață captivante, satisfăcătoare ori onorante.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, relațiile afective vor evolua încântător prin felul intens în care Vărsătorii vor comunica: glume, veselie, flirt, cochetărie, mobilitate mentală, jocuri ale minții, intervenții sclipitoare de natură să atragă atenția celor din jur și să-i facă simpatici și doriți în diferitele anturaje în care își vor petrece timpul liber. Un moment aparte se poate contura în preajma zilei de 12 decembrie, pe fondul Lunii Pline în Gemeni, care va influența sectorul relațiilor sentimentale și al plăcerilor de orice fel, inclusiv al bucuriilor artistice și al creativității.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, amânări sau momente neprielnice abordării unor persoane responsabile și în stare să găsească o rezolvare nemulțumirilor salariale sau profesionale ale Vărsătorilor. Stare organică trăită în chip diferit, în funcție de vârstă: cei maturi, care au acumulat oboseală organică și uzură trupească, se vor “mișca”, la propriu și la figurat, mai greu.

Alege altă zodie:

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism