Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, informații privitoare la chestiuni legale sau la felul în care urmează să se desfășoare niște concursuri și examene la care unii nativi au de gând să se prezinte și pentru care trebuie să pregătească un dosar de participare. Întâlniri cu străini sau contexte profesionale/oficiale în care cei ce stăpânesc una sau mai multe limbi străine vor fi avantajați.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, presiuni din partea familiei sau constrângeri domestice care pot afecta modul de viață cotidian. Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, disponibilitate spre relaxare și cochetărie, curiozitate artistică sau culturală, inventivitate și fantezie în plan interpretativ cu un plus de susținere pentru cei care se exprimă oral/verbal/vocal.

Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, marcaj intens din partea celor șapte postùri astrale care vor controla axa celor două case ale sănătății. Dacă stările de spirit fluctuate pot fi trecute cu vederea sau nu le pot tulbura stilul de muncă și viață cotidian, tranzitele prin casa a XII-a pot naște disfuncții abdominale, intestinale, biliare, gastrice sau metabolice.

Atenție, spre sfârșitul săptămânii, la dialogurile în care nativii se pot angaja și care ar putea avea consecințe la locul lor de muncă (să li se aducă observații critice de către șefi, în principal, sau de către colegi, secundar). De asemeni, nu este exclusă varianta ca unii dintre cei născuți în Balanță să comenteze negativ recentele decizii luate la locul lor de muncă ceea ce le poate atrage antipatia.

Partea bună, dacă poate fi numită astfel, este și varianta ca niște documente care privesc realitățile cu care aceștia se confruntă la serviciu să iasă la iveală și să pună în lumina adevărului o situație care nu le era clară nativilor, obligându-i să țină cont de ele în viitor.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult