Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, posibile conexiuni cu persoane și instituții din străinătate; unele pot fi pur personale (rude, prieteni), altele pot îmbrăca un caracter oficial. Dorința de a călători îi poate face pe unii să facă planuri în vederea unei deplasări dincolo de granițele țării.

Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, ascensiune anevoioasă pentru cei tineri, probleme în menținerea echilibrului într-un colectiv condus de un Berbec, mai ales dacă acesta nu se apropie de 60 de ani, motiv pentru care între el și subalterni, colegi, superiori pot apărea divergențe de opinii, de stil și metodă de a conduce, de a coordona sau chiar de abordare a problemelor de muncă și de viață.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, surprize, mai mari sau mai mici, de la prieteni, informații care îi pot pune pe gânduri, întâmplări speciale prin care nativii pot trece alături de cei apropiați.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, axa celor două case ale sănătății va fi marcată de numeroase opoziții între planetele care vor tranzita zodia Peștilor și cea a Fecioarei, născând stări de disconfort organic și psihic. Întreaga săptămână se vor menține marcajele care funcționează de mai mult timp pe sectorul muncii. Aici, se pot identifica motivații și conjuncturi speciale, care îi pot obliga pe nativi să muncească mai mult decât în alte dăți.

Posibile înțelegeri deformate ale realității sau dezinformări formulate de cei interesați să-l abată pe nativ de la convingerile, deciziile și acțiunile acestuia cu privire la o chestiune ce se desfășoară la locul de muncă, mai ales dacă se preconizează schimbări semnificative (restructurări de personal, reașezări pe funcție, redistribuirea sarcinilor de serviciu, revizuirea unor încadrări salariale), care pot genera tensiuni între colegi și superiori.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult