Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, efort de a se întrema moral sau sufletește, de a privi situațiile cu care se confruntă cât mai obiectiv și de a nu se mai „inflama”, ca în alte dăți, atunci când împrejurările nu vor fi de partea lor.

Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, perioadă în care, Luna, traversând semnul lor zodiacal, va accentua atât calitățile personale cât și dificultățile momentului. Cei mai avantajați de acest context vor fi cei care desfășoară activități în plan politic, ideologic, moral, religios și care pot forma conștiințe sau caractere prin modelul pe care ei îl reprezintă sau prin valoarea pregătirii lor din care, în diferite forme, cei apropiați lor pot beneficia (elevi, studenți, masteranzi, doctoranzi, cercetători, cadre universitare la început de drum profesional).

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, (mici) surprize bănești dar și posibile soluții ingenioase în plan financiar. Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, unele schimburi de opinii și impresii vor avea darul să-i liniștească pe nativi sau, măcar, să le facă plăcere.

Dar există și o latură negativă a acestei etape: riscul de a se lăsa influențați de ecoul afectiv al unor știri, afirmații, informații care să-i împingă să ia decizii disproporționate sau, pur și simplu, neadecvate. Perioada este marcată de douăsprezece opoziții care privesc casa a IX-a.

Deși contextul astral nu este unul armonic, el poate avea darul de să-i facă pe Capricorni să iasă din blocajul în care se află de la o vreme și să se hotărască într-o direcție sau alta (acceptare/renunțare, implicare/dezinteresare, etc.). Pentru cei tineri poate fi vorba de studii sau de drum în viață, pentru cei maturi va fi vorba, de decizii care să le permită o mai mare stabilitate și greutate în plan public și profesional.

Alege altă zodie:

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!
GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții