Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, posibile consultări, negocieri în care nativul ar putea fi chemat să dea o explicație, să depună o mărturie, să participe la o expertiză, anchetă, verificare din partea unor instituții prin reprezentanții ei. Implicații sau amestec al problemelor de familie cu cele conjugale, sociale sau de imagine. Uneori, lucrurile se pot complica prin presiunea pe care diferitele laturi ale existenței nativului o exercită asupra evoluției unui conflict.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, se va menține blocajul creat de multă vreme în sectorul rezolvărilor financiare cu ajutorul altor persoane sau instituții, inclusiv al donațiilor și al moștenirilor, redactare a unor testamente sau acte oficiale “între vii”.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, nevoie de noutate, de schimbare, de împrospătare a impresiilor și convingerilor cu argumente noi, cu speranțe sau cu perspective care să-i motiveze pe Gemeni.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, răstimp complicat, marcat de cele opt sau douăsprezece opoziții, dacă luăm în calcul și Luna Neagră, care se formează pe direcția caselor IV/X, de unde și amestecul ciudat, inegal ca valoare și importanță, în economia vieții de fiecare zi a nativilor, între momentele plăcute sau situațiile măgulitoare în planul relațiilor sociale (deși, și acolo, e o doză de pericol și de falsitate) și chestiunile legate de casă, patrimoniu sau relații de familie unde administrarea acestora, în mod eficient și corect, se va lovi de rigorile birocratice, administrative sau de mentalitate a rudelor implicate.

Atenție la ceea ce se poate întâmpla sau, de la caz la caz, afirma ori hotărî, la sfârșitul săptămânii, pe fondul unui aspect care viciază obiectivitatea tuturor și îi poate face pe Gemeni să greșească în percepții și în decizii.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult