Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, entuziasm și disponibilitate spre mișcare, sport, activități colective (publice), care să le permită să se afirme sau să se relaxeze (concursuri distractive).

Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, obligațiile de serviciu li se vor părea nativilor mai dificile și mai complicate ca de obicei. Asumare greoaie a unor activități la locul de muncă și  care li se pare că îi pun în situații neconvenabile, obositoare sau care nu îi privesc direct (să țină locul unui coleg, să își asume decizii ce nu decurg din fișa postului etc.).

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Stare organică marcată de un fel greoi de a se mobiliza ori de câte ori trebuie să plece la serviciu, să-și ducă la bun sfârșit activitatea, să facă față unor termene riguroase de predare a unor lucrări. Mental marcat de stres, de enervare și de lipsa vigorii fizice.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, posibile surprize de la partenerul de viață, de afaceri, de proiect, de negociere; în funcție de harta personală, ele pot îmbrăca o nuanță relativ plăcută, alteori, deranjantă.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, marcaj puternic pe axa celor două case ale banilor obținuți în varii condiții (salariu, ajutor), care va pune în evidență o eroare de apreciere mai veche, o neînțelegere a realității, o decizie anterioară neinspirată, care acum va scoate la suprafață și adevărata motivație pentru care acestea au fost posibile, de unde și obligația reevaluării datelor unei probleme de natură financiară sau materială. Atenție la perioada13/14 septembrie, când se pot petrece și evenimente noi, care să marcheze regimul bănesc, manifestat sub forma unor pagube sau pierderi prin obligația de a-și asuma plata unor datorii, prejudicii sau cheltuieli provocate de copii ori chiar de o persoană dragă lor (iubit/iubită).

Alege altă zodie:

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!
GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții