Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, posibile reglementări care aduc o notă de normalitate sau de dreptate ce li se face nativilor la locul de muncă. Demersuri oficiale pentru a rezolva o chestiune medicală pentru care cei născuți în zodia Racului au nevoie de aprobări și documente.

Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, se va accentua blocajul mai vechi pe sectorul comunicării, de unde și câteva ipostaze posibile sub forma cărora acesta se poate manifesta: imposibilitatea de a purta un dialog sau de a participa la o ședință, întrunire, discuție sau chiar proces unde este abordată o chestiune de interes personal, dificultatea nativului de a se apăra sau de a furniza (toate) probele necesare soluționării unui litigiu, eliminării unei neînțelegeri care persistă.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, mici surprize de natură material, dar și un fel de a trece pe lângă un pericol, mai ales dacă Racii vor fi atenți la toate semnalele (mesajele) care le vor parveni pe căi diferite și care îi vor pune în gardă și mai ales dacă în această perioadă, ei vor efectua deplasări sau activități cu grad sporit de risc.

Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, axa celor două case ale comunicării, învățării, valorificării cunoștințelor și a deplasărilor va fi pusă la încercare de cele douăsprezece opoziții generate de planetele în tranzit prin Pești și Fecioară.

De aici, un noian de stări de spirit sau de conștiință marcate de dubii, de erori de judecată sau de percepție, de atașamente mai puțin motivate, de dificultăți în a lua o decizie sau de deziluzii ori de câte ori vor avea impresia că s-au lămurit și când, dintr-odată, li se va revela o altă față a situației abordate. Alții vor încerca să afle adevărul ori să-l consolideze prin decizii, declarații, adeverințe, documente oficiale.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult