Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, preocupări bănești sau dintre cele obișnuite care îi aduc pe nativi în fața unor ghișee sau instituții. Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, se menține activ contextul astral dificil, care operează de mai mult timp în sectorul comunicării, punând sub un semn al întârzierii, al încetinirii sau al piedicilor un proces de învățare și asimilare a deprinderilor practice.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Unele călătorii pot fi contramandate, amânate sau regândite ca timp alocat, traseu și disponibilitate de a face cheltuielile aferente. Posibile contradicții interioare și/sau regrete privitoare la o decizie anterioară luată sub impresia momentului (au fost constrânși, s-au speriat de consecințe, nu au știut despre ce e vorba, au fost dezinformați). Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, întâmplări ciudate în viața de familie sau în spațiul domestic.

Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, relațiile afective, de prietenie, de simpatie și de bună cooperare vor sta sub semnul celor douăsprezece opoziții care vor afecta casele V/VII. Nu este nici pe departe un moment oportun pentru a tranșa nemulțumirile, îndoielile sau contradicțiile apărute în sufletul sau în mintea nativilor.

Pe fond, riscul de a se înșela dar și de a ceda sau renunța ușor privește latura sentimentală; în schimb, relațiile de prietenie îi pot soma pe unii dintre cei născuți în zodia Scorpionului să cântărească atent natura relației lor cu un prieten sau cu un grup, care pare să nu mai fie solidar cu nativul, și care îl dezavantajează sau îi grevează imaginea și credibilitatea.

Uneori, aceste relații defectuoase pot da un prim semn sau chiar un avertisment, de care Scorpionul trebuie să se țină cont, că inițiativele și deciziile acelora îl pot leza sau amenința din punct de vedere material, social, profesional.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult