Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, meditații pe o temă care ar trebui să le ofere un beneficiu material; efort de a găsi cele mai oneste formule de rezolvare a unei premise financiare.

Între 7 septembrie, după ora 13.38, și începutul zilei de 10 septembrie, posibil blocaj ideatic: nativii nu (mai) știu ce să creadă despre o persoană, o idee, o inițiativă, un program de acțiune în care s-au implicat și care acum pare a fi intrat în criză. Blocajul poate apărea atât în cazul dificultății de a se rupe de respectivul context, cât și de a continua să activeze în susținerea lui.

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie
Recomandări

Ce este ciroza hepatică, boala care l-a ucis pe regizorul Alexandru Darie

Nemulțumiri și dezamăgiri în plan subtil care privesc, direct sau indirect, profesia, pregătirea profesională, stadiul actual al activității, prin lipsa acestora de eficiență, succes, strălucire sau împlinire în care nativul (încă) mai speră. Relații dificile sau întrerupte cu o persoană sau un organism internațional căruia un nativ din zodia Taurului i s-a adresat într-o chestiune personală și care întârzie să fie soluționată sau analizată.

Între 10 septembrie, după ora 0.24, și 12 septembrie, la prânz, evoluții surprinzătoare în planul imaginii (succes, afirmare, manifestare de simpatie a publicului), evenimente care mobilizează resursele nativului. Între 12 septembrie, după ora 12.52, și 13 septembrie, context relațional solicitant, complicat de cele opt sau douăsprezece opoziții, dacă luăm în considerare și contribuția Lunii Negre, pe direcția Fecioară/Pești.

În planul relațiilor de prietenie, posibile atașamente ale nativului față de persoanele de care se simte atras pentru bunăvoința, amabilitatea sau cumsecădenia acelora. În planul relațiilor sentimentale, vor interveni însă tot felul de calcule și analize. Cântărire atentă atât a persoanei de care sunt atașați afectiv, dialoguri, mai mult sau mai puțin incomode, în funcție de vârsta și educația celor doi sau a temei puse în discuție.

Alege altă zodie:

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!
GSP.RO

Motivul incredibil care determinat-o pe Kim Clijsters să revină pe teren după 7 ani. Sorana Cirstea!

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții
HOROSCOP

Horoscop 19 septembrie 2019. Pentru o zodie apar motive de neliniște din mai multe direcții