Normal
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
mso-bidi-font-size:12.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-bidi-font-family:”Arial Unicode MS”;
mso-font-kerning:1.0pt;
mso-fareast-language:ZH-CN;
mso-bidi-language:HI;}

În prima parte a zilei de 7 septembrie, ajutor de la un prieten, sfat util, avertisment necesar. Evenimente curente legate de cadrul oficial al unei acțiuni în a cărei desfășurare Vărsătorul s-a angajat.

Între 7 septembrie, după ora 13:38′, și începutul zilei de 10 septembrie, stare interioară apăsătoare, lipsa unei motivații suficient de mobilizatoare pentru a-i scoate din plictis și apatie, sentiment al inutilității unor gesturi și demersuri, refuz sau ostilitate de a comunica problema care îi frământă celor apropiați, poate, chiar, mic acces de secretomanie. Discrete disfuncții organice legate de fiziologia sistemului osos și a membrelor inferioare (suferință cronică, recuperare greoaie în urma unei intervenții, a unui accident, meteo-sensibilitate, tratament precar).

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Între 10 septembrie, după ora 00:24′, și 12 septembrie, la prânz, Luna va tranzita semnul Vărsătorului și le va da celor care s-au născut în această zodie o stare de spirit mult mai bună și diferită față de cea care le-a mohorât zilele anterioare: fantezie, spontaneitate, dorință de a participa, de a răspunde la solicitări și a se implica în activități sociale, de divertisment sau profesionale.

Între 12 septembrie, după ora 12:52′, și 13 septembrie, oarecare beneficiu material și speranța unei rezolvări financiare. Totuși, axa celor două case ale banilor și avantajelor financiare prezintă o latură de care e bine să se țină cont, măcar, din perspectiva celor douăsprezece opoziții care operează pe direcția Pești/Fecioară și care pot ridica probleme de administrare a unor bunuri, de a intra în posesia lor, de a tranșa legal sau administrativ un litigiu patrimonial.

Atenție la tot ceea ce se va petrece în preajma zilelor de 13/14 septembrie și care va indica aspectul important asupra căruia nativii trebuie să se aplece cu responsabilitate. Nu implicați prietenii în chestiunile dvs. materiale.

Alege altă zodie:

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult