Între 8 și 10 februarie, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul Lunii Pline în Leu care va influența casa a VI-a, a bolilor scurte și a sănătății de fiecare zi și casa a XII-a a bolilor lungi, cronice, karmice.

Firește, prima vizată va fi inima care, alături de sistemul nervos central și periferic, de circulația venoasă, de aparatul loco-motor, va reprezenta un organ și o funcție de care fiecare nativ trebuie să aibă grijă în această perioadă. Excesele nu sunt indicate, asumarea de riscuri poate altera o stare organică normală sau poate agrava o altă afecțiune. Nu vă luați la trântă cu zăpada, cu frigul, cu muntele sau cu alți factori (muncă în regim nesănătos, certuri, supărări exacerbate).

Începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului și se va plasa în sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Până pe 5 mai, Micul Benefic va face cât de mult bine va putea: va proteja economiile nativilor, le va da sugestii înțelepte sau le va da posibilitatea să câștige un ban în plus.

Până atunci, între 8 și 14 februarie, asupra acestui sector financiar se vor abate influențe astrale care sugerează un (mic) necaz, o încurcătură, o complicație, o neregulă în acte. Între 10 februarie, după ora 01:39′, și începutul zilei de 12 februarie, relații parteneriale bazate pe principii corecte, pe flexibilitatea celor născuți în zodia Peștilor, pe onestitate, disciplină sau rigoare în respectarea angajamentelor.

Între 12 februarie, după ora 01:38′, și 14 februarie noaptea, tendința de a se alarma la tot pasul și de a verifica conformitatea unor documente cu prevederile legale. Din 14 februarie, după ora 02:38′, atitudine critică față de ideile mai vechi pe care le-au îmbrățișat și care li se pare Peștilor că s-au degradat, s-au perimat, au devenit inutile, neinteresante, viclene, drept care sunt de evitat ori de alungat din câmpul impresiilor și convingerilor lor.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi