Între 8 și 10 februarie, abordare fermă a problemelor care au legătură cu veniturile salariale sau cu situațiile de viață personală care le complică statutul financiar.

Un eveniment se poate precipita sub impactul Lunii Pline în Leu, din 9 februarie, care va acționa atât asupra casei banilor câștigați din muncă proprie, cât și asupra nevoii sau a speranței de a primi o susținere materială de la persoane particulare sau de la instituții.

Începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului și se va plasa, până pe 5 martie, cât va dura acest tranzit, în sectorul carierei, introducând o binevenită notă de simpatie din partea celor cu care lucrează sau din partea publicului, aprobarea sau susținerea colegilor și superiorilor; cu colaboratorii, în răstimpul studiat, lucrurile stau mai puțin bine, nefiind excluse divergențele, contradicțiile, ostilitățile mocnite, lipsa de suplețe și politețe în dialog, atitudinile refractare.

Între 10 februarie, după ora 1:39, și începutul zilei de 12 februarie, fel de a vorbi cumpătat, atenție îndreptată spre detalii, efort de a acumula date și informații necesare pregătirii școlare, universitare sau profesionale. Unele persoane pot face scurte deplasări pentru a rezolva chestiuni administrative curente (acte, dovezi, adeverințe) din partea instituțiilor statului.

Între 12 februarie, după ora 1:38, și 14 februarie noaptea, activitatea profesională, viața publică, relațiile sociale le pun adesea piedică în calea rezolvării chestiunilor curente de viață de familie sau din gospodărie; în mod normal, cele din urmă vor fi amânate, “sacrificate”, până când Racii vor găsi răgazul să le dedice timpul și atenția necesare. Din 14 februarie, după ora 2:38, univers mobilat de sentimente trăite intens, de emoții puternice, de impulsuri afective, nu întotdeauna armonice sau liniștitoare.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi