Între 8 și 10 februarie, ipostaze de viață publică care îl solicită pe câte un nativ prin rigoarea și semnificația majoră pe care o aruncă asupra modului său de viață.

Momentul va fi trăit intens, cu conștiința importanței lui, mai ales dacă se va pune și problema unei opțiuni pe fondul provocării astrale a fazei de Lună Plină în Leu, din 9 februarie. Unii dintre cei născuți în Săgetător pot trece prin momente speciale, ciudate, neobișnuite care să-i conducă la concluzia că trebuie să opereze o schimbare în viața lor.

Începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului și va influența, până pe 5 martie, sectorul relațiilor sentimentale, al relațiilor dintre părinți și copii sau al creativității ori al distracțiilor, plăcerilor vieții curente și al activității sportive ca formă de manifestare a unui stil de viață. Pe fond, tranzitul va fi bun abia după 14 februarie pentru că, până atunci, se vor înregistra niște încurcături, niște situații încordate sau niște circumstanțe delicate de natură să introducă unul sau mai mulți factori de confuzie în sufletul nativilor.

Între 10 februarie, după ora 01:39′, și începutul zilei de 12 februarie, nevoie de echilibru în gândire și acțiune cu atât mai necesare cu cât personajul este mai profund implicat în activități socio-profesionale cu grad ridicat de răspundere și autoritate.

Între 12 februarie, după ora 01:38′, și 14 februarie noaptea, perioadă în care nativii vor fi tentați să adopte o conduită concesivă, îngăduitoare cu slăbiciunile și deficiențele unui prieten, preferând să rămână în relații bune chiar și cu cei care au dat dovadă de neseriozitate sau de onestitate. Din 14 februarie, după ora 02:38′, posibile tulburări (recidive?) ale unor infecții incorect sau insuficient tratate, fluctuații endocrine și destabilizări psihice pe fondul unei vieți solicitante.

Alege altă zodie:

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.