Între 8 și 10 februarie, moment intens, trăit de către nativi în planul carierei, al autorității sau al ascensiunii sociale.

Luna Plină în Leu, care se va produce în ziua de 9 februarie, în acest sector, poate impulsiona, grăbi sau înlesni un eveniment sau un context favorabil unui salt de autoritate ori de imagine: nativii pot ieși din anonimat, maturii pot confirma așteptările, alții se pot impune autoritar prin suma valorilor personale și nivelul pregătirii lor profesionale.

Începând cu ziua de 8 februarie, planeta Venus va tranzita zodia Berbecului și se va plasa, până pe 5 martie, în sectorul „sănătății de fiecare zi”, aducând o protecție asupra organismului și permițând vindecări (mai) rapide ori toleranță față de penitențele unei situații speciale (accident, operație, recuperare, proceduri invazive, tratamente complexe).

Doar că, între 8 și 14 februarie, acest context protectiv va fi tulburat și blocat, poate, în exprimarea lui astrală de niște conjuncții care activează latura mai puțin fericită a Lunii Negre care se vor epuiza destul de repede. Între 10 februarie, după ora 01:39′, și începutul zilei de 12 februarie, relații cu cei apropiați bazate pe pragmatism sau menținute pentru a susține împreună, dincolo de impresii și sentimente personale, un proiect.

Între 12 februarie, după ora 01:38′, și 14 februarie noaptea, cele două case ale sănătății se vor afla sub influența unui context care le poate induce unora dificultăți în a aborda o chestiune delicată privitoare la locul de muncă, secundar, privitoare la frați, vecini, cunoscuți ocazionali. Discrete tulburări ale activității cerebrale (dureri de cap, insomnii, tulburări de memorie, de gândire, de concentrare). Din 14 februarie, după ora 02:38′, Scorpionii vor căuta alinarea și decuplarea de la necazurile cotidiene prin cufundarea în vâltoarea și frumusețea legăturilor afective.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi