Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie, bună capacitate de mobilizare, combativitate în relațiile parteneriale manifestată prin tendința de a controla o activitate, de a da soluții, de a face observații, ceea ce, uneori, poate stârni nemulțumirea sau revolta celor vizați de atitudine lor de „șefi” .

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, nevoia de a găsi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relațiile juridice sau contractuale. Un accent special îl poate aduce, pe 12 noiembrie, Luna Plină în Taur care va scoate în evidență natura necunoscută, poate, până acum a unor riscuri și obligații materiale, precum și erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare cât și a unor metode incorecte ori a unor înșelătorii cărora, din varii motive (lipsă de experiență, încredere în străini, entuziasm necorelat cu realitatea), nativii le-au căzut victimă.

Acum, unii dintre aceștia pot avea revelația adevărului sau pot avea presimțiri pe care nu trebuie să le ignore pentru că, urmând calea sugerată de aceste flash-uri de gândire, ei pot ajunge la sursa răului.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, Berbecii pot avea o frumoasă și utilă comunicare cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de drum, participanții la o activitate comună de tipul ședință, sesiune de comunicări, dezbateri). Dorința de afirmare îi va împinge să fie combativi și radicali în opinii.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, preocupări legate de bunul mers al casei și al gospodăriei doar că, dorința lor de a fi eficienți, va fi contracarată de obligațiile profesionale care le vor limita timpul necesar punerii lor la punct ori, chiar, îi vor face pe cei născuți în Berbec „să lase totul baltă” și să se dedice, de dimineață până seara, acelor postùri publice .

Alege altă zodie:

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime