Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie și inițiativă în planul ideilor, mai ales ale celor care îl motivează pe un nativ să-și mobilizeze resursele pentru a învăța, progresa, evolua social, afirma profesional ori pentru a trăi în concordanța cu principiile sale generale de viață.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, premizele vieții sociale capătă contur ori, chiar, vigoare, grație unor evenimente mai puțin luate în calcul de către nativi, care se pot „trezi pe val”, devenind eroii unor secvențe de viață neobișnuite dar explicabile prin forța astrală cu care va opera Luna Plină în Taur din 12 noiembrie.

Asta nu înseamnă însă că viața și activitatea celor născuți în Leu se va consuma din succes în succes ci, mai degrabă, din luptă-n luptă, de unde și nevoia concentrării forțelor în acele momente, a adaptării la stres și a convingerii că nu trebuie să lase nimic la întâmplare ci să țină totul sub control.

În aceste momente, în general, sau în acele situați, în particular, familia nu va fi un sprijin real pentru ei, nici nu le va da vreun ajutor ori chiar le va putea complica viața, printr-un amestec de ipostaze și atitudini contradictorii cu principalele motivații ale nativului. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, schimb de impresii cu cei apropiați, întâlniri, vizite, conversații cu prieteni.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, accent mai puțin confortabil în plan organic, nativii resimțind oboseală, plictiseală, dezinteres pentru acele aspecte de viață care, altădată, îi entuziasmau, concentrare pe felul în care ar putea să-și amelioreze atât starea de spirit cât și cea organică. Viață sentimentală frumoasă, spumoasă, incitantă, entuziasmantă. Orientare spre activități culturale, artistice, spre sport și/sau divertisment activ.

Alege altă zodie: