Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, griji curente materiale, efort de înfrânge rezistența cuiva care se opune unui demersului corect și legitim al unui Pește; ostilități și ambiții nemotivate.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, axa celor două case ale comunicării va sta sub semnul unor tulburări pe multiple planuri: mai întâi, este vorba de riscul unor evaluări greșite, de o abordare subiectivă în față nevoii de a schimba ceva în felul lor de a percepe lumea, de a vorbi, de a învăța, de a vorbi; în al doilea rând, va fi vorba de riscul de a se lăsa fascinați de false adevăruri sau idealuri din cauza Lunii Pline în Taur, din 12 noiembrie, care va arunca asupra felului lor de a înțelege lucrurile un entuziasm neselectiv și imprudent; în al treilea rând, poate fi vorba de dezamăgiri în plan profesional sau ideologic, mai ales dacă va fi vorba de persoane mature care vor avea sentimentul că au pierdut timpul degeaba și că s-au risipit în activități inutile; în al patrulea rând, există riscul unei apropieri afective, mentale sau intelectuale de false modele umane, de profesori sau mentori care nu sunt ceea ce par, sau se recomandă, a fi.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discuții banale în sânul familie.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, spor de creativitate, stare de inspirație artistică utilă celor care activează în domenii specifice, intensitate emoțională, griji (uneori excesiv manifestate) față de copii (tendința de control sufocant) dar și mare disponibilitate pentru lărgirea orizonturilor de cunoaștere prin lecturi, experimente, activități menite să le rafineze mijloacele de cunoaștere și comunicare.

Se va menține activă, întreaga săptămână, protecția celor doi Benefici pe casa funcției, a puterii, a succesului, a notorietății și a simpatiei publicului sau a colaboratorilor.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi