Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, dorință de a progresa sau, mai corect, ca nuanță, de a răzbi în plan profesional. Pentru asta, Racii vor trebui să ia în calcul șansa sau oportunitatea de a „arde etapele” pentru a accede într-un post, pentru a primi o misiune importantă pentru că, o dată deveniți „vizibili”, din punct de vedere public, ei vor trebui să-și asuma și greul unor lupte pentru păstrarea încrederii și conservarea imaginii lor, ceea ce nu va fi tocmai ușor, mai ales în cazul celor tineri. Așa încât, nerăbdarea și ambițiile sociale nu vor fi argumente suficiente.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, în sectorul prietenilor apele s-ar putea tulbura mai ales din cauza efectelor pe care Luna Plină în Taur din 12 noiembrie le-ar putea produce asupra relațiilor de prietenie ale nativilor.

Nota generală este de relații puse la încercare sau amenințate cu încetarea lor pe fondul unor dezvăluiri și constatări care îi pun într-o lumină defavorabilă pe cei cu care, până nu demult, nativul alcătuia o echipă solidă în desfășurarea activităților recreative sau punerea în practică a scopurilor comune. Stres afectiv și în cazul celor implicați într-o relație sentimentală.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discrete tulburări de circulație sau de fiziologie a aparatului loco-motor pe fondul unei activități fizice în exces sau a unor imprudențe în conduită, excese alimentare ori lipsa medicației necesare.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, Luna va începe să tranziteze semnul lor zodiacal natal; va fi vorba de o Lună puternică, în domiciliu, care le va prii pentru că va consolida tendințele pozitive al naturii lor fundamentale, făcându-i să se simtă în largul lor chiar dacă asta nu va însemna, automat, și o relaxare a relațiilor parteneriale.

Alege altă zodie:

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime