Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, cele două case ale sănătății vor fi discret influențate de tranzitul Lunii care le va da stări organice și/sau psihice trecătoare, deranjante dar controlabile prin efort de voință.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, puternice motivații astrale pentru regimul relațiilor parteneriale care vor trece prin încercări. Pentru unii nativi, ele pot fi semnificative, pentru alții, ele s-ar putea manifesta sub forma îndoielii, a reacțiilor subiective și a dorinței de a verifica totul și a nu (mai) avea încredere în nimeni. Cea care îi va împinge pe Scorpioni să intre în acest tip de criză relațională va fi Luna Plină în Taur, din 12 noiembrie, care va influența, în principal, relațiile parteneriale și, secundar, casa I a personalității lor.

Scorpionii se vor simți nesiguri, amenințați, mânați de stări de spirit speciale (neliniște, bănuieli, îndoieli, spaimă de semnificația ascunsă a unor afirmații sau evenimente care nu li se par motivate altfel decât prin „lucrătura” a cuiva). În afara acestui moment de subiectivism exacerbat, va exista, de multe ori, și un sâmbure de adevăr sau un motiv real care să justificate starea lor de spirit, nu însă și deciziile importante în plan personal și partenerial.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, se va menține contextul astral favorabil câștigurilor și soluțiilor financiare corecte ori îndreptarea unor nereguli pe direcția relației nativilor cu instituțiile de resort care au provocat, prin documentele eliberate de ei, respectivele încurcături.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, gândurile și mecanismele Scorpionilor de a se raporta la oameni, idei și inițiative vor avea o coloratură emoțională, spirituală sau o argumentație morală și/sau religioasă.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi