Între 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, posibile stări organice complicate de gândurile și agitația de peste zi, de ecoul evenimentelor neplăcute de la locul de muncă care îi împiedică să-și găsească liniștea necesară somnului și relaxarea.

Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de stabilitate dar și atașamente puternic resimțite și manifestate vizibil ori de câte ori se va pune o problemă partenerială.

Reacții surprinzătoare motivate de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nativii nu vor ceda ușor în fața pretențiilor partenerului de viață sau nu se vor lăsa impresionați de observațiile și revendicările formulate de persoanele cu care se plasează într-un raport de cooperare, cu sau fără contract. Taurii vor avea impresia că sunt păcăliți și poate că, unul dintre efectele pozitive ale acestei configurații astrale, va fi tocmai cel de a le indica omul, subiectul sau contextul prin care se încearcă a fi păcăliți sau chiar mințiți, fără nici un fel de jenă, „pe față”.

Moment delicat pentru un conflict care se desfășoară în justiție doar că, în această perioadă, va funcționa posibilitatea de a demonta un plan ascuns, de a descoperi o manevră incorectă, un abuz; luptă cu „hățișurile” unei strategii periculoase croite de o persoană apropiată lor din categoria celor dovediți deja a nu fi de încredere.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, discuții curente pe teme financiare sau abordări ale celor în drept să acționeze și să decidă cu privire la felul în care sunt plătiți. Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, prudență în replici, răspunsuri, prezentări, explicații, dialoguri mai ales dacă acestea privesc sfera activităților legate de un proiect, o asociere ori un conflict.

Alege altă zodie:

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”
GSP.RO

Mărturie dură a unui fost internațional român: „Ai mei beau de rupeau. Nu aveam geamuri la casă, le spărgeau la beție. Se trezeau noaptea și se băteau”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi