În prima parte a zilei de 11 ianuarie, stare organică mai puțin satisfăcătoare: somnolență, oboseală, mobilizare greoaie, disfuncții digestive, dureri osoase, refuz al eforturilor susținute sau intense, impuse de procesul muncii.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, predispoziții interioare modificate vizibil față de răstimpul ultimelor zile care îi reintroduc pe nativi într-un regim normal de viață și activitate marcat de energie, capacitate de mobilizare rapidă, eficiență și determinare interioară.

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor, semn pe care îl va traversa până pe 7 februarie. Micul Benefic va patrona atențiile și cadourile, netezind drumul spre o rezolvare corectă și profitabilă din punct de vedere material sau financiar și le va oferi nativilor protecție pentru corpul fizic, în caz de accidente sau de situații periculoase.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, activități curente cu (pre)miză bănească, dar și analiză atentă a felului în care se conturează veniturile pentru următoarea perioadă, în funcție de reorganizările sau restricțiile ce urmează să intre în vigoare la locul de muncă ori conturate de eventualitatea unei pensionări, aspect valabil atât pentru cei care deja sunt la pensie, cât și în cazul celor care vor trebui să facă, în 2020, acest pas ori care vor fi constrânși să accepte această soluție, în locul altor variante și mai puțin convenabile.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, dialoguri purtate cu moderație, cu prudență, cu delicatețe, cu menajamente față de sensibilitățile unora și altora. Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va da ocazia celor născuți în zodia Leului să treacă prin situații inedite ori să se uimească de tot ceea ce află în legătură cu un partener de-al lor.

Alege altă zodie:

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie