În prima parte a zilei de 11 ianuarie, comunicare greoaie, exprimare dificilă, mai ales în fața unei asistențe exigente. Dar, în general, nativii de toate vârstele vor avea impresia că se apropie cu greu de un proiect de-al lor de studiu și progres profesional.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, efort de a se menține în fruntea unei ipostaze publice (succes, funcție, admirație a publicului, etc.) sau de a intra în calcul în vederea unei numiri, desemnări, selecționări în ipostaze și activități de prim rang, onorante.

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 7 februarie, va traversa sectorul vieții afective, amplificând toate tipurile de sentimente și atașamente. Scorpionii își vor exprima emoțiile și dorințele într-un chip convingător și fermecător, reușind să smulgă admirația, iubirea sau încrederea celui vizat de trăirile sale. Perioadă bună, mai degrabă norocoasă decât valoroasă, pentru cei care desfășoară activități de creație sau de interpretare sau orice altă preocupare artistică.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie, după-amiaza, nativii vor cultiva acele persoane din rândul prietenilor sau al celor apropiați, mai ales din punctul de vedere al cooperării într-o preocupare comună sau pentru că au nevoie de spiritul lor lucid și puterea de analiză, ceea ce va constitui un bun cântar pentru deciziile și soluțiile pe care intenționează să le pună în aplicare. Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, perioadă mai puțin semnificativă.

Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, le va permite abordarea curajoasă a chestiunilor de familie; informații care dezvăluie o realitate de natură conjugală/familială, pe care, până acum, refuzau să o accepte și care îi va obliga să-și revizuiască o părere, o atitudine sau un plan.

Alege altă zodie:

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare