În prima parte a zilei de 11 ianuarie, predispoziția acestor nativi pentru discuții, dialoguri, convorbiri sau exprimare în public va fi limitată pentru că fie nu au ce spune, fie consideră că nu este momentul potrivit pentru ca ei să se pronunțe în mod public asupra unui subiect controversat.

Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, moment al energiei canalizate spre chestiunile domestice curente. Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor, semn pe care îl va traversa până pe 7 februarie, și va introduce o binevenită notă de bunăvoință în sectorul relațiilor de prietenie, de amabilitate ori chiar de noroc. Beneficiarii acestor impulsuri astrale convenabile se vor simți bine în preajma unor persoane care îi susțin, îi admiră ori care, pur și simplu, au calități care inspiră încrederea.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, opinii față de cei dragi prudente, de bun-simț sau logice în respectivul context de viață. Pentru că solicitările majore ale momentului le mobilizează din plin gândurile, conștiința și rațiunea, chestiunile afective pot cădea într-un plan secund sau pot fi amânate pentru o perioadă mai relaxată.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, dorința de a menține relații politicoase la locul de muncă; Taurii nu se vor implica în dispute sau inițiative colective dacă acelea nu-i privesc în mod clar și pe ei.

Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, se va plasa în sectorul carierei, oferindu-le unor nativi, mai ales celor tineri, posibilitatea să vorbească liber într-o ipostază publică, să se “facă auziți” ori să surprindă prin modul modern și deloc conservator în care vor aborda chestiunile oficiale, profesionale, etc., mai ales în răstimpul cuprins între 17 și 19 ianuarie.

Alege altă zodie:

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie