Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, efort de a fi la zi cu informațiile privitoare la evoluția unui proiect profesional, cu privire la posibile examene sau integrări într-un spațiu de pregătire, perfecționare, cercetare, schimb de experiență, bursă, stagii de lucru, specializări, care nu exclud o eventuală deplasare în străinătate pentru depunerea dosarelor, susținerea unui interviu sau chiar începerea activității.

În dimineața zilei de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus (în domiciliu!) vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., le vor va nativilor posibilitatea să găsească soluții de echilibrare financiară.

Luna Plină în Pești din 14 septembrie va pune la încercare axa celor două case ale sănătății; cei maturi vor fi cei mai expuși la disfuncții digestive și la tulburări abdominale de orice fel. Atenție în cazul celor care suferă de afecțiuni multiple, care se reflectă negativ asupra intestinelor: există riscul unei secvențe neplăcute (complicație?): ocluzie intestinală, criză de apendicită, perforație intestinală, abces, peritonită sau infecții și inflamații care își au originea în structura organică sau în medicația agresivă administrată lor în ultima vreme.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, preocupări legate de urmărirea și punerea în aplicare a unui demers public sau social de mare interes pentru nativ dar care este blocat de varii împrejurări cărora nativul nu le poate da de capăt, mai ales dacă piedicile vin dinspre sectorul familiei care nu poate fi nici ignorată, nici abandonată.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie criză de orgoliu sau de vanitate în relațiile cu un prieten sau cu un grup pe fondul, poate, al unor secvențe în care nativul a avut impresia că nu este apreciat la valoarea lui, că este marginalizat sau că asupra lui se exercită presiuni morale. Începând cu 20 septembrie, cariera poate cunoaște un moment plăcut, apreciere, laudă.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat