Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, discuții pe teme curente la locul de muncă sau în legătură cu un (viitor?) loc de muncă. Capricornii pot consulta un medic pentru chestiuni de rutină (reînnoirea unei rețete, indicații terapeutice minore).

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor lumina casa a X-a, a ridicării în rang, a notorietății și a „puterii”, dându-le o „mână de ajutor” Capricornilor care ar putea opta pentru o alternativă, pentru completarea activității curente cu alta, mai plină de satisfacții și compensări umane, sociale, financiare, profesionale. Luna Plină în Pești i-ar putea pune în situația de a depăși etapa descoperirilor dezamăgitoare și concluziilor rezultate din realitatea care li se dezvăluie fără menajamente.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, relațiile parteneriale sau înțelegerile, indiferent pe ce temă, par a intra într-o pauză; poate fi vorba de amânări, blocaje, impas legal ce trebuie atent cercetat înainte să se ia o decizie.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie unele persoane născute în acest semn pot face o criză de orgoliu dacă este vorba de un beneficiu sau de un avantaj pe care l-ar putea obține dar pe care nu-l pot accepta din cauza condițiilor care li se vor impune în schimbul respectivei susțineri și își vor spune „mai bine lipsă!”.

Începând cu 20 septembrie, felul în care se va concretiza acest tranzit astral depinde mult de vârsta, educația, aspirațiile și condițiile actuale de viață ale fiecărui nativ. Nota generală este de atașament, până la subordonare, în virtutea susținerii unei cauze (morale, religioase, sociale, profesionale) sau al unui demers politic care, într-un viitor, i-ar putea plasa într-un loc mai convenabil în societate.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat