Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, ipostaze publice, în cadrul cărora nativii vor avea prilejul să-și exprime o opinie ori să desfășoare o activitate profesională sau de interes social care va fi apreciată de un cerc larg de persoane.

În ziua de 14 septembrie,e planetele Mercur și Venus vor intra intra în zodia Balanței și vor marca, până în octombrie a. c., sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Contextul astral se arată favorabil micilor câștiguri sau acelor reglementări care „dreg” câte o neregulă. Pe fondul Lunii Pline în Pești din 14 septembrie, în dialogurile lor cu asociații, colaboratorii și partenerii de contact, Fecioarele se vor arăta radicale în decizii și ferme în opțiuni ceea ce îi poate face pe unii să nu le accepte soluția ori să încerce să-i păcălească prin subterfugii, de unde și un posibil joc „de-a demascarea” de la care nativii nu se vor da înlături, fie și numai de dragul adevărului.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, posibile reticențe față de o persoană sau un grup de apropiați pentru care nativul nu mai arată entuziasmul, încrederea și simpatia de altă dată.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, în forul lor interior, nativii se vor îmbărbăta, își vor face curaj, vor reevalua unele aspecte de viață în care atitudinea lor, intențiile lor, capacitatea lor de a acționa li se vor părea demne, respectabile, utile și corecte, așa încât, vor trece la acțiune fără să mai persiste în sfială, incertitudine sau spaimă de eșec.

Începând cu 20 septembrie, Luna va traversa sectorul carierei al celor născuți în Fecioară și le va da acestora un suport astral demn de interes. Astfel, ei vor da dovadă de stabilitate fizică, psihică, vor fi harnici, dispuși să facă eforturi profesionale, să se „înhame” la greu, să abordeze frontal, direct și autoritar chestiunile parteneriale.

Alege altă zodie:

Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
GSP.RO
Reacția unei tenismene după ce a văzut-o pe Serena Williams goală în vestiar: 'Am rămas șocată timp de o săptămână, pentru că e...'
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime
HOROSCOP
Horoscop 1 iunie 2020. Balanțele au probleme în relația de cuplu, Racii au intuiția la cote maxime