Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, conversații cu un prieten, consultări pe tema unei colaborări. În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței ceea ce va da, până în octombrie a. c., un impuls special și binefăcător sectorului comunicării și învățăturii.

De curând intratele în casa a III-a, Mercur și Venus, vor alcătui o pereche utilă nativilor în cazul în care vor trebui să se exprime în public sau vor trebui să facă față exigențelor unor examene. Procesul de învățare se va petrece mai ușor, cunoștințele vor fi însușite mai lesne, aprofundarea lor rămânând, însă, o chestiune individuală care poate fi consolidată și corectată în timp prin recapitulări.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, tranzit care a mai fost trăit în ultimele luni, fără a anunța un parcurs dificil, contextul solicită, totuși, sectorul digestiv și osos. Evoluție lentă a unor vindecări, răspuns greoi al organismului în cazul administrării unor tratamente sau al aplicării unor proceduri medicale.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie, perioadă bună prin intensitatea trăirilor și implicarea rapidă, fără echivoc, în activitățile utile și necesare. Moment al entuziasmului stârnit de progresele și/sau succesele înregistrate ca rezultat al dinamismului și determinării cu care nativii au acționat.

Începând cu 20 septembrie, cheltuieli chibzuite, utile, administrare înțeleaptă a banilor. Unii, pe fondul Lunii Pline în Pești s-ar putea vedea obligați să ia măsurile necesare menite să pună capăt unor nereguli financiare sau să dea o replică clară celor care complică lucrurile în chestiunile de interes material. Dezamăgiri stârnite de felul defectuos sau păgubos pe care l-au manifestat cei ce trebuiau sau puteau să-i ajute pe nativii din Leu.

Alege altă zodie:

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente