Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, va continua șirul discuțiilor pe teme casnice, gospodărești, familiale începute cu o zi în urmă în scop de informare, consultare, evaluare.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor tranzita, casa a VIII-a, a beneficiilor materiale obținute în urma speculațiilor lor abile sau a valorificării unor conjuncturi de moment spre care îi va mâna intuiția lor într-o clipă de excepție. Luna Plină în Pești din 14 septembrie va reprezenta un eveniment important fiind momentul lor de apogeu sau de revelație ori de cotitură existențială.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, posibilă întristare sau amărăciune născută din micile neconcordanțe ale vieții de fiecare zi care pot trăda disfuncții reale într-o relație afectivă sau care pot fi doar exagerate de sufletul nativilor. Firește, indicat este ca aceștia să nu se lase pradă momentelor de cumpănă și să aștepte clipa când, evidența de netăgăduit a faptelor, să le justifice hotărârea.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie discretă solicitare cardiacă fără ca, prin asta, să antreneze disfuncții deranjante. Începând cu 20 septembrie, dificultăți importante în contextul unor discuții pe teme litigioase care pot scoate la lumină aspecte nedreptate, lezante pentru un Pește. Acesta nu se va putea abține și, în afara unei revolte legitime, se va „ridica de la masa tratativelor” de teamă ca, pe fondul surescitării, să nu ia o decizie neinspirată care să complice mai mult lucrurile.

Disputele care pot decurge de aici țin de importanța respectivului conflict, de vârsta și de educația tuturor. Totuși, „ceilalți” nu ar trebui să mizeze pe binecunoscuta delicatețe a Peștilor în ideea că îi vor „înfunda”: s-ar putea ca vehemența nativilor să le dea planurile peste cap.

Alege altă zodie:

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente