Între 14 și începutul zilei de 15 septembrie, informații cu privire la actele și demersurile necesare pentru a porni o succesiune, un partaj, o ieșire dintr-o asociație. Dialoguri orientative menite să lămurească niște dubii sau să completeze golurile din informația lor curentă.

În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și va începe să tranziteze casa a XII-a, a lucrurilor neștiute, tăinuite, acoperite de un văl de îndoială; efectul acestui tranzit, care va dura până în octombrie a. c., va fi de natură să scoată la lumină fapte, idei, intenții, manevre care nu au fost dezvăluite nativului ori pe care acesta nu a putut să le înțeleagă. Moment al reflexiilor bazate pe aceste dumeriri târzii care reevaluează trecutul și aruncă o lumină nouă asupra prezentului.

Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, sensul vieții, cel puțin din punct de vedere profesional, va fi blocat. Unii dintre Scorpioni, deși știu despre ce este vorba și ce ar trebui să facă pentru a progresa, nu vor reuși să fie energici și eficienți, limitându-se la o așteptare prelungită până când circumstanțele vor fi mai limpezi și mai favorabile lor ori până când ei înșiși vor fi apți să facă efort.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie chestiuni de autoritate la locul de muncă, mai ales în cazul celor care au funcții, ranguri și demnități de onorat și care vor conduce cu „mână forte” o activitate ori de câte ori va fi nevoie să impună o idee, un proiect, o direcție într-un colectiv chiar dacă, nu întotdeauna, va fi vorba de muncă ci de viață socială sau de politică.

Începând cu 20 septembrie, dialoguri pe teme bănești, nevoia de afla despre ce este vorba sau despre modul de abordare al unei chestiuni bănești.

Alege altă zodie:

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat