Între 15 și 16 februarie, dimineața, îngrijorări sau enervări provocate de disfuncțiile financiare, de înscrisurile incorect redactate, de întârzierea unei plăți sau a reglementării unor obligații salariale.

Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, comunicare corectă, profitabilă ca spor de informație și cunoaștere, posibilitatea de a obține adeverințe, certificate, diplome școlare sau universitare, fel de a fi degajat în întâlnirile oficiale, la vizionări sau la interviuri. Între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie, situații speciale în viața de familie care nu pot fi rezolvate ușor, care generează blocaje; dificultatea sau chiar imposibilitatea nativilor de a se înțelege cu un membru de familie refractar din motive de vârstă înaintată, boală, dezinformare, egoism, etc., la toate sugestiile și soluțiile oferite.

Dar această stare de lucruri nu se va epuiza în aceste două zile; pe fondul intrării planetei Marte în acest sector, în ziua de 16 februarie, ea va dura șase săptămâni și se va colora cu tensiuni, dispute, ambiții și revolte de o parte și de alta a “baricadei”.

Din 18 februarie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și va influența, până pe 11 martie, relațiile de muncă asupra cărora va abate nesiguranță, îndoială sau riscul unei evaluări incorecte a oamenilor și evenimentelor.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și, până pe 20 martie a.c., va revărsa un specific astral favorabil sănătății, vindecării trupești prin intrarea în armonie cu factorii naturali cu potențial terapeutic (aer curat, apă de izvor, lumină de zi, căldură, vegetație, alimentație sănătoasă, remedii naturiste) sau sufletești care vizează spiritul, credința, aspirația, creativitatea. Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, dorință de nou, de surpriză, de aventură, de “sare și piper” în relațiile afective.

Alege altă zodie: