Între 15 și 16 februarie, dimineața, bănuielile pot pune stăpânire pe sufletul și mintea câte unui nativ care se îngrijorează în legătură cu felul în care decurg niște proceduri birocratice, care privesc un bun material sau un venit ce li se cuvine.

Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, Berbecii vor aborda cu energie și entuziasm propunerile menite să le deschidă o ușă spre perfecționare, mai ales dacă este legată de străinătate (specializări, burse, cursuri, concursuri, vizite de lucru, schimb de experiență), din dorința de a se afirma, de a progresa sau de a se impune în mediul profesional ori social.

Pe 16 februarie, Marte va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 30 martie, aducând un accent important în sectorul carierei care, astfel, va deveni, pentru șase săptămâni, un pol de interes, obligându-i, mai ales pe cei tineri, să depună un efort pentru a se menține într-o funcție ori pentru a fi acceptați într-un context de activitate cu grad mare de dificultate.

Din această perspectivă, răstimpul cuprins între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie se poate caracteriza, deja, ca un parcurs ce impune seriozitate, maturitate și responsabilitate. Din 18 februarie, când va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 11 martie, Mercur le va induce nativilor nevoia de a medita asupra unor situații din trecut al căror impact afectiv nu s-a epuizat încă, făcându-i să se simtă vinovați.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie a.c., și va traversa sectorul lucrurilor ascunse sau enigmatice, născând, pentru o lună, o stare de incertitudine interioară. Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, informații care îi vor pune pe gânduri sau îi vor mira pe nativi în legătură cu unii dintre prietenii lor.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor