Între 15 și 16 februarie, dimineața, univers afectiv încărcat de trăiri, stări de spirit profunde, răscolitoare, care pot complica relațiile sentimentale nu tocmai armonice, în schimb, pot ridica pe culmile succesului un demers artistic, creativ sau interpretativ.

Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, atmosferă destinsă la locul de muncă, dorința sau capacitatea de a rezolva un detaliu care poate reglementa o relație, un contract, un statut.

Pe 16 februarie, Marte va intra în zodia Capricornului și va tranzita până pe 30 martie sectorul relațiilor parteneriale, intensificând toate aspectele stringente, complicate, blocante, greu de soluționat, conturate în ultimii doi ani. Marte va introduce însă dorința de revanșă și tendința de a refuza soluțiile oneste. Între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie, în cuplurile în care s-a instalat conflictul deschis și s-a pus poate chiar problema despărțirii, împăcarea va fi greu de obținut.

A nu se semna contracte, cu excepția celor care au fost concepute cu mai mult tip în urmă, iar acum, după o verificare și cunoaștere temeinică a condițiilor prevăzute de document, semnarea lor este doar o formalitate. Din 18 februarie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și până pe 11 martie va tulbura apele la nivelul convingerilor și atașamentelor față de oameni, idei și proiecte. Unii vor dori să verifice temeinicia acelor premise, alții vor începe să aibă îndoieli.

Din 19 februarie și până pe 20 martie a.c., Soarele, în tranzit prin zodia Peștilor, va constitui un factor de mobilitate și suplețe mentală și intelectuală, de aspirație spre un mod de viață sau spre activitățile născute din credință, din convingeri nobile, dintr-o atitudine superioară față de lume și valori morale. Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, posibile surprize de natură materială sau bănească.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor