Între 15 și 16 februarie, dimineața, discrete tulburări ale echilibrului interior provocate de amintiri sau de ecoul unor evenimente recente al căror impact încă lucrează asupra nativilor. Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, Luna va străbate Săgetătorul și le va da celor care aparțin acestui semn zodiacal ceva mai mult optimism, entuziasm, încredere în propriile forțe sau energie fizică.

Între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie, amestec de probleme, mai noi sau mai vechi, mai modeste ca importanță sau mai urgente și mai dificil de soluționat care au ca substrat o chestiune bănească, (veniturile salariale sau schimbările de dată recentă care reconfigurează un contract de muncă).

În plus, pe fondul intrării planetei Marte în zodia Capricornului, pe 16 februarie, se conturează, pentru șase săptămâni de acum încolo, în cazul unora, conflicte de muncă sau blocaje financiare (nu se fac plăți, se amână, se efectuează în tranșe), obligându-i pe cei lezați de aceste împrejurări să se adapteze la noile condiții și să amâne cheltuielile care nu sunt strict necesare ori să renunțe la planurile costisitoare (inclusiv vacanțe, excursii ori deplasări de scurtă durată, de agrement).

Din 18 februarie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 martie, va instaura un regim de dezordine și nesiguranță în opiniile și preocupările casnice sau familiale.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și le va insufla nativilor, până spre 20 martie a.c., dorința de a opera niște schimbări în ambianța domestică, de a transforma o încăpere, de a reamenaja un spațiu locativ (atelier, garaj, pod, pivniță, dependințe, balcon, terasă, curte, grădină, etc.). Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, știri care miră, întâmplări ciudate, evenimente speciale la care pot participa.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor