Între 15 și 16 februarie, dimineața, relații parteneriale încordate. Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, unii dintre cei care s-au născut în acest semn zodiacal și care au probleme financiare sau materiale/patrimoniale vor căuta soluții logice, corecte, în nota și spiritul legii.

Pe 16 februarie, Marte va intra în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 30 martie, dinamizând sectorul ideilor superioare, al învățăturii și perfecționării prin studiu sau al conștiinței. Timp de șase săptămâni, Taurii vor fi obligați să se supună unor rigori sau să adopte un mod de viață care presupune disciplină, rigoare, metodă și sacrificarea unor plăceri ori confortul unui mod de viață lipsit de griji pentru a obține o performanță sau a evolua în plan profesional.

Între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie, această tendință, afișată deja de acest tranzit nou, va fi întărită de o convingere sau de o dorință interioară puternică, motivantă. Din 18 februarie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă până pe 11 martie și, timp de trei săptămâni, îi va face pe nativi să se gândească, să se răzgândească și să analizeze un eveniment sau o persoană apropiată lor care fie le dă motive de îndoială, fie chiar i-a dezamăgit.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie a.c.; acesta va insufla dorința de pace și armonie între nativi și prietenii lor, tendință justificată cu atât mai mult, cu cât unele persoane vor simți nevoia să se sfătuiască, să se confeseze ca să atenueze prin sentimente bune, sincere, asperitățile din alte sectoare de viață și activitate.

Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, unii Tauri s-ar putea afla în ipostaze publice inedite ori s-ar putea confrunta cu situații neprevăzute care vor trebui să fie depășite cu prudență și abilitate.

Alege altă zodie: