Între 15 și 16 februarie, dimineața, ambiții legate de imagine, de notorietate, de succes ori de autoritatea profesională; dorință de a înfrânge niște bariere de neîncredere din partea opiniei publice.

Între 16 februarie, după ora 6:07, și 18 februarie, la prânz, relații plăcute, normale și corecte cu cei apropiați sau cu care cooperează în activități care le fac plăcere ambilor. Între 18 februarie, după ora 12:37, și seara zilei de 20 februarie, lumea interioară, laturile ascunse ale existenței provoacă stări sufletești apăsătoare. Unii vor reveni la un subiect care îi macină, alții vor încerca să se lămurească și cum de acesta a fost posibil.

Marte, care va intra în zodia Capricornului pe 16 februarie, va introduce, până spre 30 martie, o notă de revoltă mocnită și de îndârjire, efect greu de estimat ca durată și intensitate asupra organismului. Nota generală va fi de răscolire a unor afecțiuni și sensibilități mai vechi ori de acutizare a unor suferințe organice cronice.

În plus, acest context îi avantajează pe dușmanii nativilor care pot avea spor, în acest răstimp, în planurile lor de blocare, marginalizare sau destabilizare a nativului dintr-un rost personal sau profesional. Din 18 februarie, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 11 martie, va introduce o doză de nehotărâre cu privire la implicarea Vărsătorilor în acțiuni care, teoretic, ar trebui să le aducă un profit, dar, cum nu sunt pe deplin stăpâni pe situație, aceștia vor ezita să treacă la fapte.

Pe 19 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor și va crea, până pe 20 martie a.c., posibilitatea unui câștig, a unui avantaj bănesc sau a recuperării unei sume cuvenite lor mai ales din categoria despăgubirilor. Între 20 februarie, după ora 21:42, și 21 februarie, perioadă interesantă, plină de noutăți și de provocări.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor