Între 18 și 19 ianuarie, griji financiare proporționale cu suma vizată sau estimată ce ar trebui primită sau plătită. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, discuții cu reprezentanții unor instituții, întâlniri și dialoguri într-un cadru organizat, oficial, susținerea unor teste. Posibilitatea sau nevoia de a face o scurtă deplasare (călătorie, vizită).

Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, obligații casnice curente, obositoare sau complicate prin întârzieri ori extinderi la nivelul unor intervenții (reparații, instalații, verificări, etc.). Dialoguri greoaie sau amânate cu unele rude.

Cei în vârstă pot medita la parcursul vieții lor, pot face analize, bilanțuri existențiale, se pot încărca cu povara unor regrete sau cu amărăciunea unor concluzii dezamăgitoare. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita, timp de o lună, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii. Pe fond, tranzitul este aducător de schimbări, de noutate, de perspective interesante. Unele persoane se pot atașa brusc de cineva iar relația să aibă o desfășurare incitantă, „ca-n filme”.

Cei tineri vor dori să trăiască stări și senzații intense, neobișnuite de unde și nevoia de a face experiențe. Context bun prin bogăția de idei și soluții artistice care se pot naște în această perioadă în planul creației sau interpretării. Poate că și ofertele vor fi valoroase și provocatoare, motivându-i să ia în serios respectivul proiect artistic.

Din 24 ianuarie, după ora 15:21, contextul se îmbogățește cu resursele și stimulii astrali ai Lunii Noi în Vărsător din 24 ianuarie care poate reprezenta momentul-cheie într-o evoluție personală din paleta de ipostaze controlate de specificul casei a V-a, mai sus invocate. Se va menține, întreaga săptămână, funcția de protecție pentru sănătate a Micului Benefic.

Alege altă zodie:

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre