Între 18 și 19 ianuarie, reacțiile nativilor față de felul în care se poartă niște prieteni nu va fi unul nou, după cum, nici ceea ce-și vor permite unii apropiați față de Capricorni nu va fi ceva inedit.

Poate că, unii dintre aceia persistă în eroare pentru că nativii nu au avut (încă) puterea, curajul sau determinarea să-i pună la punct. În ciuda unor dezamăgiri, amărăciuni sau enervări, cred că, nici de data aceasta, Capriconii nu vor interveni. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, context mai puțin semnificativ. Nota generală, manifestată discret, este de a acționa coerent, corect pentru a nu avea, mai târziu, necazuri.

Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, Luna va tranzita Capricornul și le va da acestor nativi câteva tresăriri de comportament și gândire mai blânde, mai temperate, mai raționale, mai puțin subiective. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și, timp de o lună, va traversa sectorul banilor introducând o binevenită notă de surpriză.

Din 24 ianuarie, după ora 15:21, Capricornii pot găsi o soluție interesantă, alții, una genială, alții, doar bună și utilă pentru moment, cu privire la o chestiune bănească sau evoluția lor, din punct de vedere financiar, va cunoaște un salt. Nu-i mai puțin adevărat că un procent din această șansă ține și de capacitatea lor de a prelucra o informație, un sfat, un avertisment sau consecințele unui eveniment în derulare pe care, dacă îl estimează corect, și își iau măsurile de siguranță necesare ori se lămuresc ce au de făcut, pot trece cu bine un pericol sau pot avea un avantaj.

Va contribui, esențial, la acest flash interior, Luna Nouă în Vărsător, din 24 ianuarie, reflectată, evident, tot asupra casei banilor. Întreaga săptămână se arată favorabilă învățării prin spor de cunoaștere sau prin „învățare de minte”, ori prin consultare/ascultare a „vocii interioare”.

Alege altă zodie:

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense
HOROSCOP

Horoscop 8 aprilie 2020. Berbecii au parte de o zi cu trăiri intense