Între 18 și 19 ianuarie, reacții subiective față de ideile care contravin crezului Peștilor, susțineri entuziaste ale celor cu care aceștia rezonează în plan social, politic, cultural, moral, religios, artistic sau strict profesional.

Între 20 și 22 ianuarie dimineața, pentru unii ar putea fi vorba de succes, de afirmare, de un concurs pentru o desemnare, o nominalizare, o alegere, o numire, un premiu. Pentru alții, ar putea fi vorba de implicarea într-o „bătălie” publică sau oficială pentru a impune o idee, un proiect, un plan de muncă și viață, cu argumente solide, corecte, juridice, morale sau de utilitate publică.

Între 22 ianuarie, după ora 07:00, și 24 ianuarie, după-amiaza, nimic nou sub Soare: același stres relațional, nevoia de a „strânge din dinți”, în contextul în care nativii vor fi obligați să lucreze sau să colaboreze cu persoane care nu sunt la nivelul lor, s-au descalificat prin vorbe și fapte până acum, fără tăgadă, ori care îi antipatizează fățiș pe nativi.

Moment al rezistenței în numele unui scop superior care trebuie dus la îndeplinire. Dacă acest scop nu există, atunci este vorba de o slăbiciune a nativului Pește care nu are curajul să pună ordine în relațiile de (falsă) prietenie. Din 20 ianuarie, Soarele va intra în zodia Vărsătorului și va tranzita sectorul „umbrelor”, al tainelor, pe care le va dezvălui.

Din 24 ianuarie, după ora 15:21, moment intens, uneori, de-a dreptul efervescent, care îi va mobiliza pe Pești, le va fura somnul, tihna și liniștea, obligându-i să analizeze o situație sau un proiect pe care trebuie să-l aducă la îndeplinire astfel că o soluție ingenioasă poate fi găsită în preajma zilei de 24 ianuarie când va avea loc faza de Lună Nouă în Vărsător. Peștii vor beneficia, întreaga săptămână, de protecția, ajutorul și „mângâierea” astrală a planetei Venus, în tranzit prin semnul lor zodiacal.

Alege altă zodie:

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor
HOROSCOP

Horoscop 5 aprilie 2020. Gemenii își pun bazele unui altfel de viitor