Între 18 și 19 ianuarie, sentimente trăite la un diapazon înalt, emoții profunde, tendința de a suferi peste măsura justificată de o împrejurare. Nu sunt indicate abordările cu rezoluție definitivă (“acum sau niciodată”, “totul sau nimic”) nici în planul relațiilor sentimentale, nici în relațiile dintre părinți și copii, chiar dacă părinții sunt profund alarmați, nemulțumiți ori la capătul puterilor pedagogice, pentru că acest tip de abordare nu le va oferi soluția reală și adecvată.

În schimb, va contribui la deteriorarea relațiilor sau va provoca poate chiar o despărțire, o separare, o înstrăinare pe termen lung sau definitivă. Între 20 și 22 ianuarie dimineața, posibile restructurări la locul de muncă; abordări pe baza unor temeiuri juridice ale unor chestiuni salariale sau ale unor conflicte de muncă (revendicări, pretenții, contestații, reclamații, sesizări).

Perioadă intensă în care nativii vor consuma energie, se vor obosi și-și vor supune organismul la stres. Poate fi afectat aparatul locomotor, sistemul hepato-biliar, circulația sângelui, sistemul arterial, zona anatomică a șoldului și fiziologia nervilor sciatici.

Între 22 ianuarie, după ora 7:00, și 24 ianuarie după-amiaza, dialoguri cu partenerul de viață, de afaceri, de proiect, cu rivalii și dușmanii, uneori, restrânse la strictul necesar, alteori, reprimate sau marcate de un vizibil dezinteres pentru împăcare, cooperare, găsirea unei soluții, dezamorsarea conflictului.

Din 20 ianuarie, când Soarele va intra în zodia Vărsătorului, posibilă surpriză, mai ales sub forma unei știri, informații, declarații cu privire la o chestiune materială sau financiară care îl va obliga pe nativ să schimbe abordarea respectivei probleme. Din 24 ianuarie, după ora 15:21, accent special care instaurează brusc un nou statut material în viața unui nativ provocat sau precipitat de producerea Lunii Noi în Vărsător.

Alege altă zodie:

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre